Eirik tar deg med på en spennende og trygg reise inn i deg selv, som skaper forandringer i livet ditt.
— Bente Skullerud Næss, tidligere kursdeltaker.

Tusener av mennesker har blitt hjulpet av Eirik siden 1992. Du kan bli en av dem. 

I over 20 år har jeg hjulpet mennesker gjennom healing - og mange har opplevd store forandringer. 

De fleste forbinder healing med å bli kvitt fysiske plager - men det strekker seg lengre enn det.

For mange kan det handle om å bli bedre kjent med seg selv, kjenne egne følelser og spiritualitet.

Noen ønsker å få det lille dyttet til å skape større forandring i livet sitt. Kanskje det handler om å komme ut av skallet ditt, tørre å utfordre deg selv - og nå drømmene dine. 

Healing er en slags reise, der du kommer du i kontakt med den evige kraften som finnes i alle oss mennesker. På reisen kan du løsne opp i blokkeringer, og hente energi til å løse store og små utfordringer du har - så du endelig kan skape forandring i livet ditt. 
 

SOmmerkurs.jpg

Slik bruker jeg healing

Sjamankunsten er en åndelig praksis med dype historiske røtter. I vår tid er sjamankunsten blitt et livssyn og en åndelig praksis som mange kjenner seg hjemme i.

Jeg gir healing over avstand etter samisk tradisjon. I tillegg har bruker jeg enkelte teknikker fra østens healingmetode. I healingen inngår bønn, oppløsing av gamle blokkeringer og healing av framtid.

Som healer er jeg sertifisert av Norsk Healerforbund


Slik er det å få behandling hos meg

Healing_1.jpg

Nærhealing

Hver torsdag ved Uranienborg i Oslo

På nærhealing får du en personlig time med meg - og du vil få direkte hjelp. Vi starter timen med en samtale, der vi sammen forsøker å skaffe oss innsikt i dine utfordringer. 

Deretter vil du få ligge på benken for chakrabalansering. Dette handler om å frigjøre seg fra blokkeringer.

Deretter avsluttes det med en kort trommereise. Her opplever mange å gjenoppdage seg selv som et kraftdyr. Noen forteller om å se seg selv utenifra, å fly gjennom bevisstheten sin som en ørn, eller en helende ettermiddag i sola ved et vakker bekk. 

Til slutt mottar du personlige setninger (affirmasjoner) som du gjentar som oppfølgning av healingsessjonen. Disse vil hjelpe deg å bygge opp din indre selvhealing - så du fortsetter å bygge på kraften i deg selv. 


Fjernhealing

Telefontid hver tirsdag 10:00 - 12:00 og 17:00 - 18:30
tlf. 97 12 02 63

For de som ikke bor i Oslo eller ønsker en alternativ til nærhealing, er fjernhealing et enkelt alternativ.

Det starter med en innledende samtale der jeg blir kjent med deg - og det du ønsker å få healing til. Her vil jeg skaffe dyp innsikt i hvordan jeg best kan hjelpe deg til å komme i kontakt med din indre kraft.

Basert på dette vil du få personlige setninger (affirmasjoner), som du skal si til deg selv morgen og kveld. Disse setningene vil sakte men sikkert gå fra å være ord på papir, til å bli en del av din bevissthet - og dermed din virkelighet. 

Du er heller ikke alene. For samtidig vil jeg gi deg healing på avstand over en 14 dagers periode. I løpet av denne perioden vil vi snakkes to ganger over telefon - for å holde hverandre oppdatert på hvordan healingen fungerer. Dine setninger kan korrigeres etter tilbakemeldinger, mens jeg "styrer" energiene med bønn etter samisk tradisjon.
 

Bestill time under, eller ved å ringe 97 12 02 63 på tirsdag mellom 10:00 - 12:00 og 17:00 - 18:30. 

Behandling varer i 14 dager og inkluderer:

- personlige affirmasjoner
- to samtaler med Eirik
- bønn for å løse opp i blokkeringer.

Pris: 1300,-


Eirik.jpg

Kurs - Finn din indre sjaman

Er du ute etter å finne en ny vei i livet? Kurset "Sjamanveien" går fra trinn 1 til 5 - her vil du få lære hvordan du kan utvikle din indre kraft, så du kan lære å heale både deg selv, og andre rundt deg. 

I kursene vil du lære: 

  • Dynamiske meditasjoner for komme ut fra stresset i hverdagen, og inn energiene.

  • Om sjamanens medisinhjul, redskap, hjelpeånder, trommereiser, samisk sjamanisme, sjamanhealing og sjamangruppens kraft.

  • Hvordan du kommer i kontakt med livstreets struktur, den evige kraften som finnes på alle nivåer i universtet.

  • I rituale og trommereisene kommer du i kontakt med dine hjelpeånder/kraftdyr og får erfaring hvordan disse gir deg veiledning.

  • Du vil oppleve erfare hvordan din healingenergi fungerer, og hvordan gruppens healingenergi er med å forsterke din egen kraft.

  • Kursene avsluttes med diplom.

Kursdeltakere hos meg opplever ofte å få livet sitt totalt forandret etter et slikt kurs - mange finner endelig seg til rette, eller får tilbake en ung energi kombinert med alderdommens klokskap. 


Bestill healing

Bruk skjemaet under for å ta kontakt. Det er selvfølgelig helt uforpliktende. 

Navn *
Navn